Eladó ház Alcsútdoboz 180 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Alcsútdoboz 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8135381
Referenciaszám: H341470
Frissítve: 2 napja

Alcsútdoboz eladó családi ház 3+2 fél szobás: 58 millió Ft

58 millió Ft
386 667 Ft/m²
180 m²
Alapterület
3038 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 183 522 Ft
Második évtől
240 630 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Otthonkereső! Ha egy kellemes vidéki otthonra vágyik, amely elég nagy ahhoz, hogy a családjával kényelmesen éljen, akkor itt az ideje, hogy megnézze ezt az ingatlant! Ez a használt lakóingatlan Fejér megye egyik legszebb településén, Alcsútdobozban található. A HÁZ alapterülete 150 nm, így elegendő helyet biztosít a családnak. A földszinten világos nappali, 2 nagy szoba, kényelmes konyha és fürdő, az emeleten kialakítva 2 szoba és fürdő wc-vel található. Ezek felújítása a saját igényeknek megfelelően, az új tulajdonosra vár. A ház alkalmas több generáció együttélésére is. A TELEK 3038 nm, rajta gondosan kialakított virágos udvarral és jelenleg füvesített hátsó kert szőlővel, gyümölcsfákkal. A konyha nagy fedett teraszra nyílik, ami a házat összeköti a garázzsal és tavasztól őszig szerves része lehet a családi életnek. Az udvarban további parkolási lehetőségek is adottak. A terasz alatt található a nagy, száraz pince, ahol széntároló, kazánház és borospincének kialakított helyiségek kaptak helyet. További melléképületek csatlakoznak még a garázshoz hátrafelé. Van lehetőség baromfi tartásra és konyhakert kialakítására is. A fűtés GÁZ CIRKÓVAL és a VEGYESTÜZELÉSŰ kazánnal is megoldott. A közelben van számos kikapcsolódási lehetőség, például az Alcsúti Arborétum, kalandpark, kilátó, kisvasút, golfpálya, horgásztó, étterem, télen korcsolyapálya. Az ingatlan FALUSI CSOK kompatibilis, így ha azt tervezi, hogy vidéki otthont vásárol a családjának, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet. A környék biztonságos, a faluban iskola, óvoda, üzletek, bank fiók is megtalálható, így ideális helyszín a családi életre. A közlekedési lehetőségek kiválóak, autóval és tömegközlekedéssel is könnyen elérhető. Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! A finanszírozásban bankfüggetlen hitelszakértőnk segítségét is igénybe tudja venni. Hívjon és nézze meg ezt a csodálatos vidéki otthont még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortoskocsibeállósaját parkológarázsjó közlekedésűerkélyteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Balázs Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Balázs Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY