Eladó ház Albertirsa 93 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Albertirsa 93 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8254927
Referenciaszám: H491690
Feltöltve: ma

Albertirsa eladó családi ház 3 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
375 269 Ft/m²
93 m²
Alapterület
1976 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 430 Ft
Második évtől
144 793 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fiatal felnőttek figyelem! Elérkezett az ideje, hogy felfedezze álmai otthonát egy csendes és barátságos környéken, Pest vármegyében, Albertirsán. Az ingatlan 93 nm hasznos alaterülettel rendelkezik. Jelenleg egy külön kis lakrészben életvitelszerűen laknak,míg az ingatlan további részei ( 2 lakószoba,előszoba,kazánház,kamra) felújítást igényelnek. A ház három tágas szobával rendelkezik, amelyek ideálisak lehetnek akár családi otthonnak, akár befektetési céllal történő vásárlásnak. Az ingatlan kialakítása két generáció együttélésére is kiválóan alkalmas. A fürdőszoba egy modern kialakítással várja új lakóit, míg a 15,1 nm-es terasz lehetőséget biztosít a szabadban való pihenésre és a nyári baráti összejövetelek lebonyolítására. A telek mérete 1976 nm, amely elegendő teret biztosít a kertészkedéshez vagy akár egy újabb épület megvalósításához is. A környék csendes, nyugodt és biztonságos, ideális választás fiatal felnőttek számára, akik szeretnék élvezni a vidéki élet előnyeit, miközben a főváros közelsége is biztosított. Albertirsa jól megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A település infrastruktúrája is kiváló, hiszen boltok, iskolák és egészségügyi intézmények mind megtalálhatóak a közelben, így minden szükséges szolgáltatás egy karnyújtásnyira van. A ház átlagos állapotú, ami lehetőséget ad arra, hogy saját ízlésének megfelelően alakítsa át. A gáz (cirko) fűtés biztosítja a kellemes hőmérsékletet a hideg téli hónapokban, így Önnek nem kell aggódnia a fűtési költségek miatt. A környék adottságai és a ház lehetőségei egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy ez az ingatlan tökéletes választás legyen Önnek, akár saját otthonaként, akár befektetésként. Bármilyen kérdése merülne fel, ne habozzon bizalommal keresni minket! Szívesen állunk rendelkezésére, hogy segítsünk Önnek megtalálni az ideális ingatlant, amely megfelel az elképzeléseinek és igényeinek. Az ingatlanpiac folyamatosan változik, de mi itt vagyunk, hogy Ön a legjobb döntést hozhassa meg!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1955
Terasz:
15,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szoboszlai Katalin Otthon Centrum - Albertirsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szoboszlai Katalin Otthon Centrum - Albertirsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY