Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8248226
Referenciaszám: H491435
Feltöltve: ma

Albertirsa eladó családi ház 2 szobás: 43,9 millió Ft

43,9 millió Ft
860 784 Ft/m²
51 m²
Alapterület
1053 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 09. 22. 1:30 és 2024. 09. 22. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 138 907 Ft
Második évtől
182 132 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodaszép Eladó, Egyedi Kivitelezésű Családi Ház Albertirsán Kiváló lehetőség! Albertirsán eladó 1053 nm.-es telken összközműves ingatlant, a rajta 2015-ben épült tervdokumentáció alapján nettó 51 nm hasznos alapterületű csodaszép egyedi kivitelezésű könnyűszerkezetes családi ház.. Mért válaszd a könnyűszerkezetes házat ? -- meglepően alacsony a fenntartási költségük. -hőtartó tulajdonságai tehát kedvezőbbek) - mivel száraz technológiával épülnek, ezért nem kell tartanod a vizesedéstől, penészesedéstől sem. Helységek: Előszoba 2,45 nm, nappali 18,67 nm, konyha 5,13 nm, szoba 9,95 nm, szoba 9,88 nm, zuhanyzó 2,71 nm, wc 1,48 nm Műszaki tartalom: Beton sávalapra helyezett fa vázas tartószerkezettel. A földszintes nyeregtetős épület beépítés nélküli padlástérrel készült. Födém szerkezet fa gerendás födém I. osztályú fenyő fürészáruból Héjjazat :Terran tetőcserép a szükséges kiegészítőkkel. Nyilászáról egyedi méretű fából készült szerkezetek, az ablakok és üvegezett ajtók kétrétegű hőszigetelő üvegezéssel. Padlóburkolatok egységesen fa hajópadló burkolatok. A vizes helyiségben mind a padló mind az oldal fal víztaszító bevonatot kapot. Hőszigetelések: Födém hőszigetelése 20 cm vastag terített kőzetgyapot. Külsőfalak belső oldalon 10 vastag kőzetgyapot szigetelés. Padló hőszigetelés a párnafák között elhelyezett szintén kőzetgyapot hőszigetelés 6 cm vastagságban, Az épülethez a nappaliból megközelíthetően egy nyitott terasz csatlakozik a kert felé. . A fűtés egyedi gyártású kisipari mázas rakott cserépkályhával és egy hűtő- fűtő klímával megoldott. A beépített konyhaszekrény a vételár részét képezi. A bejáratnál faácsolatos fedett gépkocsi beálló áll Közlekedés kiváló vasűtállomás pár perc sétavávolságon belül elérhető. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! További információért és megtekintésért hívjon bizalommal !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
2015
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gál Jánosné Otthon Centrum - Dunaharaszti - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gál Jánosné Otthon Centrum - Dunaharaszti - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY