Eladó ház Albertirsa 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Albertirsa 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8224927
Referenciaszám: M286797
Feltöltve: 19 napja

Albertirsa eladó családi ház 3+1 fél szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
799 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1186 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest vármegyében, Albertirsán eladásra kínálok egy felújított, két generációs ingatlant! A vegyes falazatú 100nm alapterületű családi ház egy 1186nm-es telken helyezkedik el. Tulajdoni lap alapján: Kivett lakóház, udvar, garázs. Az elmúlt években felújításra került az ingatlan. A külső, belső nyílászárók kicserélésre kerültek, födém szigetelést kapott, a 6 kW teljesítményű napelem kiépítésével együtt új villamoshálózatot kapott, a helységek új burkolattal lettek ellátva. Az otthon melegéről gáz-cirkó, a nappaliba beépített kandalló és hűtő-fűtő klima gondoskodik. Az ingatlanba kialakításra került 2 szoba, egy kényelmes nappali, fürdőszoba zuhanyzóval, dupla mosdóval, WC, közlekedő. Szinteltolással pedig egy konyha étkezővel illetve egy kamra. Az elmúlt évben pedig egy tágas, 28,5nm-es fedett terasszal bővült az ingatlan. Az 50nm-es melléképület is felújításon ment keresztül, amelyben - a 17nm-es garázs mellett - egy 33nm-es, külön összkomfortos lakrész lett kialakítva. Ebben a lakrészben a melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik, a fűtést pedig hűtő-fűtő klima biztosítja. A telken fúrt kút(38m) is található, illetve a 220V áramerrőség mellett a 380V, ipari áram is kiépítésre került. A kamerával ellátott ingatlanban jelenleg nincs riasztó, de annak kiépítése megtörtént. A csendes környéken elhelyezkedő ingatlanhoz kb. 500m-re található az Óvóda, buszmegálló. 2km-en belül pedig a bevásárlási lehetőségek, iskola, bölcsőde, orvosi rendelő, vasútállomás. A város a Budapestet Debrecennel összekötő 4-es főút mentén helyezkedik el, így közlekedés szempontjából is kitűnő választás, M4-es autópálya kb. 10perc alatt elérhető. A vonatközlekedést a Budapest-Cegléd-Szolnok-vasútvonal biztosítja. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére a 06302664915 telefonszámon. A vásárlás finanszírozásához, ne hagyja ki a Babaváró kölcsön, a CSOK Plusz lehetőségét! Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Terasz:
28,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágosteraszklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czinegéné Deák Judit Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 266 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czinegéné Deák Judit Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 266 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY