Eladó ház Albertirsa 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Albertirsa 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8097507
Referenciaszám: H484180
Frissítve: ma

Albertirsa eladó családi ház 2 szobás: 53,5 millió Ft

53,5 millió Ft
764 286 Ft/m²
70 m²
Alapterület
6122 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 169 283 Ft
Második évtől
221 961 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Albertirsán, 25 percre a Fővárostól, M4 autópálya közelében, 6122 nm-s telken, tégla építésű családi házat. A telekre egy nagyon szépen faragott Székely Kapun jutunk be. Ezek a faragások az ingatlanon is jellemzőek, mely kellemes hangulatot ad neki. Az ingatlan 1990-es években épült, de 2020-ban nyerte el a jelenlegi formáját. Víz és villany hálózata felújított, 10 cm nikecell szigetelést kapott, műanyag nyílászárókkal, redőnnyel és szúnyoghálóval. Fűtése Gree típusú, hűtő- fűtő klímával, H tarifás elszámolással. Igény szerint kialakítható központi fűtés is, vagy kandallók elhelyezése. Az épület 3 szintes. Pince szinten helyet kapott 1 kamra, boros pince,pince, borozgató, és egy konyhának kialakított helység(70 nm). Akár lakórésznek is átalakíthatók. A jelenlegi lakórész lépcsőn megközelíthető,. Ezen a szinten szoba, kis gardróbbal, konyha+ étkező, zuhanyzós fürdőszoba, és egy világos előszoba, melyből leválasztható akár egy félszoba is (70 nm). A külső lépcsőn megközelíthető tetőtér szerkezetkész, ( közfalak állnak) melyben 2 szoba, konyha és fürdőszoba, erkély került kialakításra (33 nm). Vízellátása 40 méter mély fúrt kútról, mely bevizsgált. Szennyvíz derítőbe vezetett. A telek 2 helyrajzi számon szerepel, művelési ágból kivont területként és gazdasági épület. Kifüggeszteni nem kell, de nem hitelezhető. A telek teljesen körbe kerített, több részre osztott, gyümölcsös, szőlő, veteményes, baromfi udvar, akácos, mely alatt kecskék istállója található. Udvarán gazdasági épület, nyári konyha, parkosított füvesített terület, kis kerti tóval. Ha nem szeretne messze költözni a Fővárostól, de önellátó gazdálkodást szeretne kialakítani, akár több generáció számára, ez az ingatlan önre vár! Hívjon mielőbb bizalommal és nézze meg velem!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1989
Erkély:
5,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozmané Zsiros Krisztina Otthon Centrum - Albertirsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozmané Zsiros Krisztina Otthon Centrum - Albertirsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY