Eladó ház Albertirsa 98 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Albertirsa 98 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7932070
Referenciaszám: 4_tef
Frissítve: 19 napja

Albertirsa eladó családi ház 3 szobás: 24,5 millió Ft

24,5 millió Ft
250 000 Ft/m²
98 m²
Alapterület
2370 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 77 522 Ft
Második évtől
101 645 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A ..... értékesítésre kínálja Albertirsa belterületén szép környezetben ezt a 2370nm.-es összközműves ingatlant, a rajta épült 98 nm.-es családi házzal. Az épület alapja beton, vegyes falazatú: rakott sárfal és ytong , fafödémes , sátortetős onduline héjazatos. A belső térben 4 szoba, előtér, konyha, fürdőszoba került kialakításra.  A szobák hajópadlóval és padlószőnyeggel , a többi helyiség járólappal burkoltak. Harmonikus színvilága és elrendezése teszi igazán vonzó otthonná. A fűtés csodálatos beépített kandallóval történik. A gázcsonk az udvaron található.  A vezetékes víz és csatorna hálózatra kötve,-jelenleg a szolgáltatások üzemen kívül- de pluszban fúrott kút is rendelkezésre áll. A hátsó kert igényesen parkosítva, ahol halas tó, kerti pihenő és sütögető lett kialakítva és örökzöldek pompáznak. Az udvaron egy 40 nm.-es épület is található, melynek a tetejét kell felújítani. A vasút állomás, bevásárlási lehetőségek jól közelíthetőek. Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. A kertrész kiválóan alkalmas pihenésre, kerti partik rendezésére vagy kertészkedésre. Gyermek játszótér vagy medence telepíthető. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. A ..... Bt. jogi és profi hitel ügyintézési segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gázkomfort nélkülijó közlekedésűterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY