Eladó ház Albertirsa 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Albertirsa 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7931990
Referenciaszám: 91_tef
Frissítve: 19 napja

Albertirsa eladó családi ház 3 szobás: 32 millió Ft

32 millió Ft
376 471 Ft/m²
85 m²
Alapterület
2100 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 254 Ft
Második évtől
132 761 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Teleki és Fia ingatlan értékesítésre kínálja  Albertirsán ezt a zártkerti művelési ágból kivett telken álló tégla építésű ingatlant. Az épülethez tervrajz és  engedély rendelkezésre áll.  A ház 2100 nm.-es körbe kerített telken épült, a telken fúrt kút található házi vízművel , a szennyvíz derítőbe ürül. A gázvezeték a telken belül.  A épület 1990-ben épült , alapja beton,  tégla falazatú, betonfödémes, nyeregtetős, cserepes lemez héjazatos.  Kívül a falazat hőszigetelt, nemes vakolattal színezett. A tetőt 2020-ban tulajdonosa cserélte. A külső ablakok hőszigetelt műanyagra lettek cserélve, redőnyösek. A bejárati ajtó pedig nyolc ponton záródó acél ajtóra lett cserélve. A lakótérben a földszinten: nappali étkező, hálószoba, fürdőszoba, konyha, közlekedő, mosdó-wc, háztartási Emeleten található: 3 szoba és nappali helyiség. A tetőtér 30 nm-es beépíthető. A beltér tetszetős kivitelezésű, fehér falak, elegáns járólapokkal burkolt, a fürdőszobában formatervezett fürdőkád. A szoba laminált padlóval burkolt. A konyhában beépített fehér szekrény.  A fűtés hűtő-fűtő klímával , vagy kandallóval történik tetszés szerint. Az elektromos vezetékek rézből készültek, új a légkábel és a földelések is, a meleg vizet villanybojler melegíti. Minden vadonat új, semmi nem használt.  A ház alatt tágas tégla falazatos pince húzódik. A bejáratnál igényes faácsolatos, lambériázott terasz került kialakításra, mely járólappal burkolt. Járda kiépítve. Iskola, óvoda, a városközpont  10 percen belül elérhető gyalogosan. Az m4 autóút néhány perc alatt elérhető . A környezet kellemes, békés hangulatú. A tágas kert kiválóan alkalmas kertészkedésre vagy állattartásra. A kertrészen számos gyümölcsfa terem. Aki csak pihenni szeretne medence és gyermek játszótér kialakítható. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. A Teleki és Fia Ingatlan jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Fan coil
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízösszkomfortosjó közlekedésűvilágosétkezőteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY