Eladó ház Alap 72 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Alap 72 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8206634
Referenciaszám: HZ026368
Frissítve: 21 napja

Alap eladó családi ház 3 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
415 278 Ft/m²
72 m²
Alapterület
2145 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Alapon,  teljes esztétikai és műszaki felújításon átesett, 72 m2-es, földszintes, családi házat kínálok megvételre, 2145 m2-es telken!Az épület az 1960-as években épült, tömött falazattal, az elmúlt években újult meg. A belső kialakításán is változtattak és két lakrész került kialakításra.Ideális  összeköltözők, számára, de könnyen visszaállítható  eredeti, 3 szobás elosztása!Nagyobb lakrész: nappali, háló, konyha, fürdőszoba, előszoba és gardrób helyiség (vagy tároló).Kisebb lakrész: előszoba, zuhanyzós fürdőszoba, főzősarkos szoba.Az otthon melegéről, vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, valamint cserép kandalló és elektromos panel is rendelkezésre áll. A meleg vizet villany bojler biztosítja. A teljes víz és villamos rendszer felújításra került, a villamos hálózat teljesítményének bővítésével együtt (3 x 32 A). A tető héjazata cserepes lemez,. A nyílászárók korszerű fára lettek cserélve. A két lakrészt fedett terasz köti össze.A kert végében fedett kiülőt alakítottak ki, ahol egy nagyobb társaság is kényelmesen összegyűlhet, illetve egy kis faházat is építettek, mely hobbi helyiségként funkcionál.A parkolás garázsban megoldott. A kazán külön helyiségben kapott helyet, mely a ház végében kívülről közelíthető meg.A víz és villany be van vezetve a házba, a gázcsonk pedig a telken belül van.Ha egy csendes nyugodt környezetben szeretné megtalálni álmai otthonát, keressen bátran!Az ingatlant ajánlom befektetésre is, akár falusi turizmusra is remek választás lehet!Elsősorban készpénzes érdeklődők jelentkezését várjuk.Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésem, várom szíves hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1960
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gálffy Sarolta Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gálffy Sarolta Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY