Eladó ház Ajka 71 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ajka 71 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8243154
Referenciaszám: M287891
Feltöltve: 1 napja

Ajka eladó családi ház 2 szobás: 26 millió Ft

26 millió Ft
366 198 Ft/m²
71 m²
Alapterület
1514 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 82 269 Ft
Második évtől
107 869 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veszprém vármegye Ajka városában 71 m2-es családi ház eladó. Az ingatlan a város Padragkút városrészében 1514 m2-es telken fekszik. Az épületen történtek felújítások: - hőszigetelt ablakok, és bejárati ajtó - tető héjazatcsere - villanyvezetékek részben újra lettek húzva A lakótér két szoba, egy konyha, kamra, nappali, előszoba, és közlekedő helyiségekből áll. A szobák laminált parketta, a többi helyiség járólap burkolatot kapott. A lakószint alatt 34 m2-es pince található, ahol több helyiség is kialakításra került. Az épület fűtését kazán biztosítja radiátoros hőleadással, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A gáz az udvaron található, így könnyedén bevezethető. A ház mögött egy 27 m2-es melléképület is található, ahová a víz, és a fűtés is bevezetésre került, így akár műhelynek, vagy nyári konyhának is kiválóan alkalmas. A kert rendezett, gyümölcsfákkal, gondozott pázsittal várja új lakóját. Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését, vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan. Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők szolgálatára. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY