Eladó ház Ajka 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ajka 100 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8194681
Referenciaszám: 320642
Frissítve: 16 napja

Ajka eladó családi ház 3 szobás: 69 millió Ft

69 millió Ft
690 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 218 328 Ft
Második évtől
286 267 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A lehetőségek tárházát kínálom eladásra Ajka,Csikólegelő részén,ebben az új építésű házban. Az várhatóan A+ besorolású, Kiemelkedően nagy energiahatékonyságú– ezt a besorolást Magyarországon az ingatlanok kevesebb mint fél százaléka éri el – a műszaki előírásokat messze meghaladó kivitelezésű ingatlan,pl. lélegző fal,tökéletes zajszigetelés,stb.óriási előnye még,hogy leendő tulajdonosa,a saját izlésének,igényeinek megfelelően alakíthatja barátságos otthonná. A kivitelező a tulajdonos vágyai, elképzelései alapján akár kulcsra készen is vállalja az ingatlan átadását! A 100 négyzetméteren,3 szoba , konyha, étkező, nappali, mosókonyha, wc, fürdőszoba és közlekedő található. A kert nagysága lehetőséget nyújt,kerti kiülő, pavilon, akár jakuzzi elhelyezésére is. Könnyen megközelíthető,hisz a Csingeri út mellett fekszik,de a tömegközlekedés is kiváló,buszmegálló a közelben.Bolt az utca túloldalán. MÜSZAKI LEÍRÁS : A téglafal 10 cm vastag nagy testtömegű, kitűnő hanggátló, lélegző mészhomoktégla, a hőszigetelés pedig 35cm vastag 100%-ban újrahasznosított polisztirolbeton, ami a gipszkartonnal megegyező párakezelési mutatóval rendelkezik. A szerkezetre jellemező U=0,14 W/m2*K. • A tégla A1 a polisztirolbeton A2 NEM ÉGHETŐ tűzveszélyességi osztályba sorolt építőanyag. • A födém szintén lélegző polisztirolbeton 40cm vastagságban. • A tető szerkezete minősített anyagból készült, statikus által tervezett szeglemezes fa rácsos tartó, a héjazat cserép vagy betoncserép. • Nyilászárók alap esetben modern műanyag, alacsonyenergiás házakhoz fejlesztett profilcsaládból, háromrétegű melegperemes üvegezéssel készülnek. • Árnyékolás motoros redőnnyel, távirányítóval szerelve. • Hőszivattyú biztosítja a fűtést és melegvíz ellátást H tarifás mérővel Klíma előkészítés, gép nélkül Hővisszanyerős központi szellőztető csövezése megvan, de gép nélkül -Vízlágyító előkészítés • A fürdő magyar szabadalmazású szagmentes WC-vel szerelve Világítótestek, villamos szerelvények nincs az árban Burkolatok, szaniterek, konyhabútor nincs az árban Terasz, járdák nincs az árban Kerítés, kapu, csapadékvíz elvezetés nincs az árban • Fontos, hogy az egyéb alkalmazott anyagok, festékek ragasztók stb. is mind lélegző, természetes anyagok, amik egy egészséges lakókörnyezet követelményei. (Hiába építenénk meg a kitűnő minőségű házunkat, ha a „festő” felkenne a falra egy nem légáteresztő anyagot....) Összefoglalva,kapunk egy tökéletes ingatlant,melyet formálhatunk,alakíthatunk,a kertet,teraszt olyanná varázsoljuk,amilyenné szeretnénk és garantáltan,ehhez a házhoz sokáig nem kell hozzányúlnunk. Mindezt CSAK 69 millió forintért. Hívjon,mielőtt más teszi meg!!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
A++
összkomfortosamerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koch Zoltán Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 907 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koch Zoltán Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 907 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY