Eladó ház Ajka 78 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ajka 78 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8142418
Referenciaszám: M280467
Frissítve: 20 napja

Ajka eladó családi ház 2+1 fél szobás: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
434 616 Ft/m²
78 m²
Alapterület
340 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 266 Ft
Második évtől
140 644 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Veszprém Megye Ajka Felújított Családi Ház. Ajka kedvelt részén, központhoz közeli felújított 78 nm-es családi ház eladó. A ház elrendezése praktikus, napfényes. Az ingatlan összkomfortos, falazata tégla. Található benne két nagyméretű szoba, fürdőszoba, küllőn álló wc, előszoba, konyha, hálószoba és egy nyitott terasz. Az ingatlan felújításon esett át. A tető tavaly lett cserélve, így új lécezést és új cserepeket kapott. Két bejárattal rendelkezik, amik új műanyag biztonsági ajtót kaptak. A nyílászárókat műanyag bukó - nyíló hőszigetelt, redőnyösre cserélték. A konyha és a fürdőszoba automatikus szellőzővel ellátott ablakokat kapott. A ház nagy részében a villanyvezetékek, ( réz vezetékekre) lettek cserélve. Valamint a fürdőszoba is teljes felújításon esett át. A szobák és az előszoba vinyl padló burkolatot kapott. Az otthon melegéről gázkonvektorok, cserépkályha és infra panelek gondoskodnak. Valamint hűtő - fűtő klímaberendezés lett felszerelve, így a a fűtési költség is alacsony. A villanyóra előkészítve a H tarifára. Az ingatlan kívülről egy 10 cm-es szigetelést kapott, amit már csak színezni kell. A padlástér is szigetelést kapott. A telek mérete 340 nm-er könnyen kezelhető, található rajt egy 15 nm-es tároló, medence, kertje rendezett, folyamatosan karban tartott. A kocsiról egy új 20 nm-es lemez garázs gondoskodik. Az ingatlan még némi anyagi ráfordítást igényel, de utána egy csodálatos otthonná válhat. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1976
Terasz:
5,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács József Ajka Szabadság tér 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 275 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács József Ajka Szabadság tér 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 275 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY