Eladó ház Ajka, Padragkút 106 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ajka, Padragkút 106 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8210257
Referenciaszám: 181100339
Frissítve: 20 napja

Ajka eladó családi ház 4 szobás: 42 millió Ft

42 millió Ft
396 226 Ft/m²
106 m²
Alapterület
638 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 895 Ft
Második évtől
174 249 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A 2004-ben épült könnyűszerkezetes, szigetelt BETONYP ház Padragkút CSENDES, ZÖLDÖVEZETI részén található. A 99 m2-es hasznos alapterületből a 14 m2-es GARÁZST levonva a hasznos lakóterület 85 m2.    A házba pár lépcsőfokon keresztül juthatunk be. Egy kényelmes méretű előszobába érkezünk. Innen az étkezőbe érkezünk, amelytől jobbra a TÉNYLEG TÁGAS NAPPALI van, balra pedig a konyha. Mindhárom helyiség egy légtérben van, ám mégis nagyon jól elkülönül egymástól. A nappaliból közvetlenül léphetünk ki a FEDETT, a maga 23 m2-ével VALÓBAN TÁGAS TERASZRA. A teraszról egyből a kertbe juthatunk.     A konyhát egy KAMRA egészíti ki. A konyhából egy kis helyiségen keresztül, melyben a kombi gázkazán is helyet kapott, a garázs is elérhető. A garázsból nyílik feljárat a padlástérbe, valamint egy fedett, zárt 11 m2-es TÁROLÓ.  A konyhából nyílik egy kényelmes méretű közlekedő, amelyből a három hálószoba, a fürdő és a külön WC érhető el. A radiátoros fűtést és a melegvizet a kombi gázkazán biztosítja. A fűtés kiegészítéseként a nappaliban egy kályha is megtalálható. A SZÉPEN GONDOZOTT, FÜVESÍTETT KERTBEN egy nagy tároló és néhány gyümölcsfa is megtalálható. A bekerített telek folytatásaként egy plusz kis erdős rész is az ingatlanhoz tartozik. Az ingatlanban a villany 3x10A.     NÉZZE MEG a házról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a házban!  https://my.matterport.com/show/?m=BPHg15hBn7Y          A vásárláshoz ÁLLAMI TÁMOGATÁS, ILLETÉKMENTESSÉG igényelhető.                                           KITŰNŐ VÁLASZTÁS a jó vételhez!                           HÍVJON, hogy Öné legyen ez a remek állapotú családi ház!   Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramösszkomfortosgarázsinternetvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csordás János Csordás Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 460 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csordás János Csordás Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 460 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY