Eladó ház Adorjánháza 47 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Adorjánháza 47 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8195707
Referenciaszám: M272994
Feltöltve: 1 hónapja

Adorjánháza eladó családi ház 1 szobás: 3,9 millió Ft

3,9 millió Ft
82 979 Ft/m²
47 m²
Alapterület
734 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Veszprém Megye Adorjánháza Családi Ház. Az ingatlan felújítandó, 47 nm-es. Csendes, nyugodt, barátságos utcában helyezkedik el. A teteje cseréptetős, vegyes falazatú. Található benne egy szoba, konyha amit ki kell alakítani, valamint egy fürdőszoba helység ami szintén kialakításra vár. A villanyvezetékek minden helységben rézre lettek cserélve, már csak a kapcsolok felhelyezése van hátra. A víz a konyha helységbe van bevezetve, így könnyedén kialakítható bárhol. A szoba ablaka műanyagra lett cserélve. Az udvarán az emésztő gödre kiásásra került, így már csak a rákötésre vár. Az otthon melegéről kandalló gondoskodik. A telek mérete 734 nm-er. Udvarán a tereprendezés munkák nagy része befejezésre került. A ház folytatásában található egy 19 nm-es pajta, tároló helység. Az ingatlan tehermentes, így azonnal birtokba vehető. A legközelebbi város Celldömölk, ahol iskola, óvoda, rendelő található. Pápától mintegy 25 kilométerre fekszik. Ajánlom mindazon érdeklődők figyelmébe, akik falun, több városhoz közel, nyugodt környezetben keresnek otthont. Fenntartását tekintve alacsony rezsiköltségű. Az ingatlan tehermentes, így azonnal birtokba vehető. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1951
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízkomfortoskertkertkapcsolatosjó beosztásúcsendesvilágosmelléképületvízórásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács József OTP Ingatlanpont Ajka Az iroda összes hirdetése
+36 30 275 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács József OTP Ingatlanpont Ajka Az iroda összes hirdetése
+36 30 275 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY