Eladó ház Adony 202 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Adony 202 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8176720
Referenciaszám: M282747-4691192
Frissítve: ma

Adony eladó családi ház 5+1 fél szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
321 287 Ft/m²
202 m²
Alapterület
968 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 355 Ft
Második évtől
269 257 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Tágas, Kétgenerációs Családi Ház Adony Szívében Adony település központjában eladó egy nettó 202 nm-es, tégla építésű családi ház, mely egy 968 nm-es telekkel rendelkezik. Ez az ingatlan tökéletes választás azok számára, akik csendes környezetben keresnek otthont. Főbb jellemzők: Kétgenerációs kialakítás: Az ingatlan két külön bejáratú lakrészt kínál, de minimális átalakítással egy nagy, többgyermekes család számára is ideális lehet. Alsó szinten: 3 szoba, konyha, étkező, kamra, fürdő, mosókonyha és egy 7,5 nm-es erkély került kialakításra. Tetőtéri lakrész: ami, külön bejáratú belső lépcsőházon keresztül megközelíthető. Egy nagyon tágas nappali-étkező amerikai konyhával, plusz 3 szoba, fürdő, galéria és egy 6,72 nm-es fedett terasz található. Az impozáns napaliban egy modern (vízteres) kandalló is helyet kapot, amellyel az egész ház fűthető. Udvar és melléképület: Tágas, parkosított udvar: Kényelmes és szép környezet a mindennapi pihenéshez. Nagy méretű melléképület: Jelenleg műhelyként van berendezve, de átalakítható tágas garázzsá. Mellette külön mosdó is található. Egyéb fontos jellemzők: Hőszigetelt főépület: Energiahatékonyság és kényelem. Gázcirkó fűtés: Modern és gazdaságos fűtési rendszer. Ez az ingatlan kiváló lehetőség egy kényelmes és tágas otthon megteremtésére, amely nagycsaládoknak valamint két generáció számára is ideális. Ne hagyja ki ezt a ritka alkalmat, hogy Adony központjában élvezhesse az élet minden kényelmét!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1988
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápai Zoltán OTPip - Szigetszentmiklós Tököli út 19.B - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 200 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápai Zoltán OTPip - Szigetszentmiklós Tököli út 19.B - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 200 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY