Eladó ház Ács 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ács 200 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8274886
Referenciaszám: H492205
Frissítve: 4 napja

Ács eladó családi ház 8 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
349 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
1166 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fektessen be a jövőbe egy igazán különleges ingatlan révén, amely nem csupán a komfortot, hanem a kiváló lehetőségeket is kínálja! Az eladásra kínált használt ház Ács városában, Komárom-Esztergom vármegyében helyezkedik el, egy csendes és biztonságos környéken, amely ideális választás lehet befektetők számára. Az ingatlan alapterülete 200 nm, míg a telek mérete 1166 nm, így bőven elegendő teret biztosít a családoknak vagy akár a bérbeadásra szánt lehetőségeknek. A házban található 8 szoba és 3 fürdőszoba lehetővé teszi a tágas életteret, ahol mindenki megtalálhatja a maga helyét. A tágas nappali ideális helyszín a családi összejövetelekhez, baráti találkozókhoz, vagy akár csak a pihenéshez. A gáz cirkó fűtés biztosítja a kellemes hőmérsékletet télen is, míg az ingatlan jó állapota lehetővé teszi a gyors beköltözést, hiszen tehermentes. Az ingatlan elhelyezkedése kiemelkedő, hiszen a környék ellátottsága kiváló, így a mindennapi élethez szükséges üzletek, szolgáltatások könnyen elérhetők. A kitűnő közlekedési lehetőségeknek köszönhetően akár autóval, akár tömegközlekedéssel gyorsan elérheti a közeli városokat és településeket. A csendes környék és a felkapott lokáció pedig garantálja, hogy az ingatlan értéke hosszú távon is megmarad. Ez a passzívház jellegű ingatlan nem csupán egy otthon, hanem egy remek befektetési lehetőség is, amely a jövőbeni értéknövekedés szempontjából ideális választás. Az ingatlan adottságai és a környék vonzereje miatt ez a lehetőség nem maradhat ki az Ön befektetési portfóliójából! Bízunk benne, hogy ez az ingatlan felkeltette érdeklődését, és szívesen válaszolunk minden kérdésére. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hiszen szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek Önnek a legjobb döntés meghozatalában. Az ingatlanpiac folyamatosan változik, így érdemes minél hamarabb lépni, hogy ne maradjon le erről a kivételes lehetőségről!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1991
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Veronika Otthon Centrum - Komárom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Veronika Otthon Centrum - Komárom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY