Eladó ház Ábrahámhegy 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ábrahámhegy 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8216824
Referenciaszám: M286401
Frissítve: 8 napja

Ábrahámhegy eladó családi ház 2+1 fél szobás: 72 millió Ft

72 millió Ft
960 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
217 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 227 821 Ft
Második évtől
298 713 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
EXKLUZÍV AJÁNLAT! ÁBRAHÁMHEGY STRANDJÁTÓL PÁR LÉPÉSRE ELADÓ 2 SZINTES NYARALÓ! VÍZPART 1 PERC SÉTÁRA! AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ, ÍGY MÁR IDÉN TUDJA ÉLVEZNI! Eladó Veszprém megyében, Ábrahámhegy településen a Halász utcában pár lépésre a strandtól, mégis csendes utcában egy 75 nm nagyságú - 2 szintes nyaraló! Kivett hétvégi házként szerepel a tulajdoni lapon 217 nm telekkel. (Lakáshitelezhető kategória). 1/1 tulajdonban van, tehermentes állapotban! Elrendezés szempontjából a földszinten a teraszra érünk, ami 12 nm nagyságú. Innen nyílik a nappali / étkező, mely a ház központi helyisége. Ebből lehet megközelíteni a lenti hálószobát, a konyhát, a kis folyosóról nyíló fürdőszobát és külön WC helyiséget, valamint a fenti szintre vezető belső lépcsőt. A fenti szintre felérve egy előtér fogad, ahonnan a hatalmas szoba - étkező - nappali helyiség található, ami igény szerint 2 szobává is alakítható. Az ingatlan állapota külső belső szinten normál, igény szerinti korszerűsítést leendő tulajdonosa saját ízlése szerint tud elvégezni rajta. Szerkezetileg hibátlan az épület, 1980-ban épült az alsó szint téglából, majd 2001-ben került rá a felső szint, ekkor kapott teljesen új tetőszerkezetet, cserépfedést is. A telek kiválóan alkalmas szabadtéri sütögetésre, időtöltésre, mérete miatt viszont remek választás nyaraló funkcióként, ugyanis rövid idő után el lehet végezni a rendszeres kerti munkákat rajta és élvezni a nyaralást. Parkolni az udvarban is lehet 1 autó számára, valamint 2 autó kényelmesen elfér a ház előtt széles utcafrontjának köszönhetően. Ábrahámhegy a Balaton-part északi oldalán, Badacsony és Révfülöp szomszédságában található. Remek turisztikával rendelkezik a kiemelkedő borvidékei, túrázási helyei, látványosságai miatt. Az északi part legszebb részén található, mégis csendes, gyönyörű kis településen, ahol a Strand is kivételesen rendezett, családbarát. Éljen a lehetőséggel, legyen saját, szinte vízparti nyaralója, ahonnan pár lépés alatt lehet élvezni a strandot a kellemetlen parkolóhely keresés helyett. Amennyiben felkeltette ez a kivételes helyen lévő ingatlan a figyelmét, hívjon bizalommal, tekintse meg és szeressen bele a Balaton szépségébe. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is. Amennyiben felkeltette érdeklődését az általam kínált ingatlan, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1980
Terasz:
10,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortosvilágosterasztelefonbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Győrffy Tamás Budapest XV. Kerület Szentmihályi út 131 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 771 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Győrffy Tamás Budapest XV. Kerület Szentmihályi út 131 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 771 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY