Eladó ház Ábrahámhegy 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ábrahámhegy 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7987601
Referenciaszám: 43168
Frissítve: 17 napja

Ábrahámhegy eladó családi ház 4 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
399 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
1246 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 2455-ös számú kiváló lokációban található kétszintes CSALÁDI HÁZÁT ÉS GAZDASÁGI ÉPÜLETÉT ÁBRAHÁMHEGYEN. A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált ÁBRAHÁMHEGYEN található kedvező adottságokkal rendelkező CSALÁDI HÁZ és a hozzá tartozó tulajdoni lapon szereplő GAZDASÁGI ÉPÜLET jellemzői: - KIVÁLÓ központ közeli elhelyezkedés strand, vasútállomás, étterem, vitorláskikötő, buszmegálló, élelmiszerbolt 4-500 méteren belül található - 1246 m2 telek területtel rendelkező ingatlan kertje gondozott és körbe van kerítve - közművekkel ellátott víz, villany ( 3 fázis ) , csatorna , ( a gáz az utcán található ) - az ingatlan csendes, kisforgalmú, könnyen megközelíthető zsákutcában helyezkedik el - a kétszintes épületet a 70-es évek végén építették, ami a mai napig kiváló statikai állapotban található - néhány évvel ezelőtt az összes nyílászáró korszerű műanyagra lett cserélve és a lapostetőt is új szigeteléssel látták el - az épületben 4 szoba , 2 konyha , 2 fürdőszoba , kazánház , pince és tároló helyiségeket találunk - fűtése az épületnek vegyes-tüzelésű kazánnal történik radiátorokon keresztül, de hűtő-fűtő klíma is található az ingatlanban - a fő épület mellett van egy romos GAZDASÁGI ÉPÜLET ami felújítható, mert a tulajdoni lapon szerepel  - a GAZDASÁGI ÉPÜLET felújítás után alkalmas lehet garázsnak, kerti konyhának, apartmannak, műhelynek stb. - rendezett tulajdoni háttér per és tehermentes ingatlan - ÁBRAHÁMHEGY kedvelt települése a turistáknak és az ingatlan vásárlóknak - A Balaton egyik legkedveltebb fürdőhelye, egyrészt azért, mert félkör alakban magasló hegyei nyugatról és északról védik a szelektől, másrészt mert egy völgykatlanban terül el, s ennek köszönhetően a klímája melegebb a környezetéénél. Régészeti leletek tanúsága szerint már a rómaiaknak is kedvelt helye volt. Amennyiben a 2455-ös számú a CASANETWORK által kínált ÁBRAHÁMHEGY  területén található CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Telefon: 06 20/ 378-3810                                           " CasaNetWork-A civilizált ingatlanértékesítés artériája ! "

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai András CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai András CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY