Eladó ház Abony 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Abony 52 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8289578
Referenciaszám: M290072
Feltöltve: ma

Abony eladó családi ház 2 szobás: 32,9 millió Ft

32,9 millió Ft
632 693 Ft/m²
52 m²
Alapterület
1604 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 101 Ft
Második évtől
136 495 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest vármegye, Abony, Központhoz közel 52 m2 hasznos alapterületű felújított családi ház 1604 m2-es telken eladó. A komfortos ingatlan két szobával, egy előszobával, egy konyhával, egy fürdőszobával, egy WC-helyiséggel és egy 72 m2 nagyságú emelt szintű terasz előkészítéssel rendelkezik. A ház száraz, vegyes falazattal, új kőporozott homlokzattal, fa födémen gipszkarton álmennyezettel, felújított fóliázott fa tetőszerkezettel és körben csatornával ellátott, valamint égetett cserepezéssel rendelkezik. A külső nyílászárók műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek, a belső ajtók jó minőségű egyedi gyártású fa ajtók, felújítva, újra festve. A bejárati ajtó új műanyagra cserélt. A szobák laminált padló-, a többi helyiség járólap borítást kapott. A fürdőszoba részben felújított, beépített kézmosóval, káddal és különálló zuhanyzóval kivitelezett. A konyha és a WC-helyiség falburkolata újraburkolt. A belső falak és mennyezetek minőségi fehér festéssel készültek. Az ingatlan összközműves: az egyfázisú villany (16 Amper), rézre cserélt új belső hálózattal, Fi-relével, kismegszakítókkal rendelkezésre állnak, a vezetékes víz-ellátás, a szennyvíz-elvezetés, valamint a gáz telken belül kiépítettek. Az otthon fűtéséről helyiségenként felújított konvektorok gondoskodnak, a melegvíz ellátására új villanybojler került beépítésre. A konyhában a bútor előkészítéshez szükséges villany-, víz-, szennyvíz- és gáz kiállások kiépítésre kerültek. Az ingatlan körben bekerített, az aszfaltos útról gépjárművek behajtására kapubejáró biztosított, az udvar fűvel bevetett és parkosított. A telken a családi ház szabadon álló, körbejárható, előkerttel rendelkezik, a 6x12m-es terasz igény szerint tovább fejleszthető, kerti eszközök tárolására kisebb melléképület rendelkezésre áll. Az otthon kertvárosias elhelyezkedése kiváló lehetőség azoknak, akik zöldövezetben, pihenésre alkalmas kertkapcsolatra vágynak. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a közelben minden megtalálható: többféle bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, élelmiszerbolt, egészségügyi rendelő, benzinkút pár száz méteren belül megközelíthető, a tömegközlekedés megoldott. A hirdetés tájékoztató jellegű, az ingatlanról pontos adatokat a megtekintést követően a tulajdonos által elmondottak alapján tudunk garantálni! A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk meglévő és külföldi partnereink számára!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltainé Szentpéteri Emőke Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltainé Szentpéteri Emőke Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY