Eladó ház Abony 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Abony 80 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8257963
Referenciaszám: U0047087
Feltöltve: 6 napja

Abony eladó családi ház 2 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
623 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
596 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy új építésű ház várja új tulajdonosát a vasúttól pár utcányira Abonyban. Az ingatlan alapterülete 80,15 nm, amely tökéletes és ideális otthont biztosít egy fiatal párnak vagy akár egy kisebb családnak. Az ingatlanhoz tartozó 596 nm-es telek lehetőséget ad a szabadidő eltöltésére, kertészkedésre, vagy akár egy kis játszótér kialakítására is. A házban található tágas nappali, amely a modern életstílus jegyében lett megtervezve, így a baráti összejövetelek vagy családi programok tökéletes helyszínéül szolgál. Az amerikai konyhás, konyhaszigetes elrendezés nemcsak praktikus, hanem esztétikus is, így a főzés és a közös étkezések igazi élménnyé válnak. A világos, exkluzív belső tér, amely egyedi tervezésű részletekkel van gazdagítva, minden igényt kielégít. A fürdőszoba modern berendezése garantálja a kényelmet és a nyugalmat. A házhoz tartozó 20,7 nm-es terasz ideális helyszín a reggeli kávézásra vagy a nyári esték eltöltésére, miközben a csendes környék nyugalmat biztosít. Az ingatlan kulcsrakészen 2025. Júliusi hónapban készül el. Az ingatlan szerkezetkészen is megvásárolható, melynek ára 27.000.000 Ft. (alapozás, falak, tető még elkészül) Ez idei év 2024 végére tervezett. ( Belefoglaltatik az ingatlan körüli környezet rendezése , a kocsibeálló rész zúzott murvával borítva illetve a kerítés szerkezetkészre építve ami a tervek szerint zsalukőből készül.) Az ingatlan építéséről folyamatosan készülnek a képek! Az ingatlan tehermentes, így gyorsan birtokba vehető. Abony városa kitűnő közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így a város központja és a környező települések könnyen megközelíthetők autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A környék biztonságos, családias légkört biztosít, amely különösen vonzó lehet a fiatal felnőttek számára. A közeli boltok, iskola és egészségügyi intézmények mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az ingatlan ideális választás legyen azok számára, akik egy modern, de mégis nyugodt környezetben szeretnének élni. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hiszen egy ilyen ingatlan ritkán kerül piacra. Kérdéseivel bátran keressen meg, hogy segítsek Önnek megtalálni álmai otthonát. A hirdetésben szereplő információk az eladótól származnak, irodánk azokért felelősséget nem vállal. Irodánkban bankfüggetlen hitel, Csok plusz/Falusi Csok közvetítéssel állunk ügyfeleink részére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Terasz:
20,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tatâr-Vadas Dorisz Otthon Centrum - Abony Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tatâr-Vadas Dorisz Otthon Centrum - Abony Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY