Eladó ház Abony 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Abony 75 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8205325
Feltöltve: 1 hónapja

Abony eladó családi ház 2+1 fél szobás: 41 millió Ft

41 millió Ft
546 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
1074 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 129 731 Ft
Második évtől
170 101 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest vármegye, Abony, -Cegléd és Szolnok között az M4 autóút közelében eladó egy felújított családi ház, 1074 nm-es telken. A 70-es években épült ingatlan kertvárosi környezetben helyezkedik el, kevésbé forgalmas, aszfaltozott út mellett, a város központjától 20 percre. A vegyes falazatú ház 75 nm nettó alapterületű, két és fél szobás, előszoba, konyha, fürdőszoba elosztású, fedett, téliesíthető terasszal. A felújítás során villany-, vízvezeték csere megtörtént. Új, szigetelt aljzatbetonra tették le az új burkolatokat, jellemzően laminált padló és kerámia. Fűtése gázkonvektoros, de a nappaliban található 9 kW-os kandalló is elegendő meleget biztosít. Nyílászárókat műanyag, szigetelt nyílászárókra cserélték. A homlokzat szigetelt, nemesvakolat színezéssel. A tetőcsere 2005-ben történt, kiváló állapotú, cserépborítással. A födém saralt szerkezetű. Az ingatlan 1 db klímával rendelkezik. A biztonságról kamerarendszer gondoskodik. A kert rendezett, öntözőrendszerrel ellátott. Automata kapu szolgálja a kényelmet. Mobilgarázs és műhely is található a telken, valamint tárolásra alkalmas lemezépítmények, amelyek igény szerint bonthatók is. Abony Budapesttől 88 km-re fekszik. Óvodák, általános iskolák, gimnázium, sportegyesületek, kormányhivatal, szakrendelő intézet, szupermarketek találhatók. Tömegközlekedés autóbusszal, vonattal biztosított. Az ingatlanra jelzáloghitel felvehető! Ügyintézésben szívesen segítek. Ha felkeltettem érdeklődését kérem, hívjon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortosgarázskertcsendesteraszmelléképületműhelyhőszigeteltklímakandallóredőnyszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 551 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 551 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY