Eladó ház Abony 228 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Abony 228 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8100471
Referenciaszám: 43447
Frissítve: 19 napja

Abony eladó családi ház 6+2 fél szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
350 439 Ft/m²
228 m²
Alapterület
2205 m²
Telek
6+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BEFEKTETŐKNEK szóló egyedülálló ingatlanbefektetési lehetőség, mely akár 700.000-800.000 Ft hozamot kínál havonta! A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy 6 stúdiólakásból álló, napelem rendszerrel ellátott ingatlanegyüttest Abony központi részén, a Hunyadi utcában. Az eladó ingatlan jellemzői: - a 2205 m2 nagyságú telken két épület létesült:    * a főépületet 5 külön bejárattal rendelkező lakásra osztották    * a mellette álló kisebbik épületből pedig még egy további önálló lakást alakítottak ki - a lakható alapterület összesen 228 m2 - a lakrészek méretei, helyiségei:  1. lakás: 40 m2 alapterületen egy szoba, konyha/étkező, fürdőszoba/WC 2. lakás: 45 m2 alapterületen egy szoba, közlekedő gardróbbal, konyha/étkező, fürdőszoba/WC 3. lakás (alatta pince): 18 m2 alapterületen hálófülke, konyha, tusoló, WC  4. lakás: 50 m2 alapterületen 2 szoba, közlekedő, konyha/étkező, fürdőszoba/WC 5. lakás: 25 m2 alapterületen egy szoba, konyha/étkező, fürdőszoba/WC, közlekedő gardróbbal 6. lakás (kisház, alatta pince): 50 m2 alapterületen két szoba, konyha/étkező, fürdőszoba/WC - a körbekerített telek hátsó részébe telepítették a 15 kW teljesítményt nyújtó napelemrendszert, mellyel jelentősen csökkenthető az ingatlan energiaköltsége - az udvar rendezett, több autó parkolására is lehetőséget nyújt, valamint helyet kapott egy közös használatú kerti kiülő, biciklitároló, gyermekjátszótér - 2020-ban a teljes terület felújításon esett át, az épületeket kívül-belül felújították, a kisházat hőszigetelték, villany- és vízvezetékeket korszerűsítették, nyílászárókat cserélték - az ingatlan összközműves  - a lakásokban hűtő-fűtő klímaberendezések gondoskodnak a megfelelő hőmérséklettől, egy lakásban pedig konvektor segítségével lehet meleget biztosítani - a főépület alatt részlegesen, a kisház alatt pedig teljes egészében pince húzódik, száraz, jó állapotban lévő pincék, tárolásra kitűnő mindkettő, a kisház alatti pince három részre tagolt, akár további befektetési lehetőségek is rejlenek benne (pl. konditerem, raktár, stb.) - az ingatlanegyüttes tehermentes, 1/1 tulajdonban van Ez az eladó, Abony központjában lévő ingatlanegyüttes  tökéletes választás lehet, ha Ön megbízható, stabil befektetési formában gondolkodik, mely biztos bevételi forrást termel leendő tulajdonosának, hiszen a lakások külön-külön könnyen, gyorsan kiadhatók, jelenleg is bérlő lakja valamennyit, akik tulajdonosváltás esetén is szívesen maradnának.   Amennyiben ez a szépen felújított családi ház felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal, és tekintse meg!  /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. Kollégáim díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel állnak rendelkezésére.  CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Nikoletta CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 360 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Nikoletta CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 360 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY