Eladó ház Abádszalók 78 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Abádszalók 78 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8222680
Referenciaszám: M286689
Frissítve: 19 napja

Abádszalók eladó családi ház 2+1 fél szobás: 6,9 millió Ft

6,9 millió Ft
88 462 Ft/m²
78 m²
Alapterület
971 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 21 833 Ft
Második évtől
28 627 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jász- Nagykun-Szolnok vármegye! Eladó Abádszalókon egy felújítandó, de lakható 78 nm-es parasztház. Az strand és a tó 1,8 km-re, autóval 4 perc, gyalogosan húsz percre található. Az ingatlanba a víz, csatorna és a villany van bevezetve, a fűtését kályhával, kandallóval lehet megoldani, illetve elektromosan. A gáz az utcában van. Szerkezetileg a falak teljesen stabilak, nem repedezett és nem vizes sehol. A tető szerkezetileg jó, némi javításra, de nem cserére szorul. A vályogház, a következő helységekkel rendelkezik: 3 szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba, amely egy korábbi veranda beépítve. A konyhába a víz nincs bevezetve. A főépülethez közvetlenül csatlakozik egy kb 10 nm-es melléképület, amellyel egybenyitható, így bővíthető a ház. Az épület jellegéből adódóan csodás kis otthonná vagy nyaralóvá alakítható. Per és tehermentes, adásvételt és kifizetést követően azonnal birtokba vehető! Abádszalók a Tisza-tó partján elterülő alig 4000 fős település. A felejthetetlen nyaralás élménye, az ártéri erdők csendje, a holtágak érintetlensége, a szigetek magánya, a végtelen csónak-, kenu- és kajaktúrák, vagy az andalgós Tisza menti séták lehetősége várja az ide látogatókat. De az is megtalálja a számítását, aki horgászni vágyik vagy a a vízi sportok szerelmese ,esetleg körbe akarja kerékpározni a tavat. Önnek Abádszalók a nyarat jelenti, amennyiben szereti strandok állandó nyüzsgését , felszabadultság hangulatát, a halászlé illatát, a változatos part menti rendezvények sajátos atmoszféráját. Kiváló választás lehet befektetésnek, hiszen nyaralónak is kiadható. A településen a Falusi CSOK érvényesíthető! A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival Falusi CSOK és CSOK plusz lehetőségével, Babaváró hitel igénylésének ügyintézésével áll rendelkezésére, használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Teljes körű jogi ügyintézés az adásvételnél. Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon! Amennyiben eladná ingatlanát vagy vásárolna, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bozsó-Berényi Andrea Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 887 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bozsó-Berényi Andrea Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 887 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY